szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Valentin-napi virágvásár

Valentin-napi virágvásár

Valentin napi virágvásárt szervez a budapesti Közép-magyarországi ASzC Magyar Gyula Kertészeti Technikum és Szakképző Iskola. A csodás színekben pompázó primulák 350 Ft/db áron kaphatók.

A valentin napi virágvásár keretein belül a Magyar Gyula iskola tankertészete a szivárvány színeiben pompázó kankalinokra helyezi a hangsúlyt. A primulák ára ezúttal 350 Ft/db.  A virágok árusítása munkanapokon 8 és 13 óra között történik a 1106 Budapest, Maglódi út 8. (bejárat az Olaj utca felől) cím alatt. A lebonyolító iskola továbbra is tekintettel van a szükséges előírásokra, így személyes vásárlás esetén kizárólag egy személy, valamint az eladó tartózkodik az eladótérben (üvegház, fólia). Lehetőség van előzetes időpont-egyeztetés szerinti vásárlásra, valamint e-mailben vagy telefonon történő előzetes rendelésfelvételre is az alábbi elérhetőségek bármelyikén. Telefonszám: +36 30 580 6641; e-mail: info@budapestitankerteszet.hu.

Kérésre az előzetesen leadott rendelést összekészítik, majd a megbeszélt időpontban az iskola kapujában kerül sor az átvételre. A rendelés módosítására az átvétel előtti napon 14 óráig van lehetőség. A X., XIV., XVIII. és XIX. kerületben 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Fizetés nyugta ellenében az eladónál/szállítónál kizárólag készpénzben történik.
További információkért látogassanak el Magyar Gyula iskolánk tankertészetének weboldalára.