szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Elmarad a Bercsényi tavaszi húsvására

Elmarad a Bercsényi tavaszi húsvására

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, hogy az aktuális járványügyi intézkedések értelmében a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tavaszi húsvására elmarad.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat és az érdeklődőket, hogy az aktuális járványügyi intézkedések értelmében a Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium tavaszi húsvására elmarad.

ARCHÍV:

Az idei húsvéti vásáron a megszokott kínálat mellett debreceni páros kolbász, nyers füstölt kötözött sonka, valamint füstölt darabolt comb is rendelhető. A húsáruk mellett konzervipari termékek, természetes alapanyagokból készült finom lekvárok, gyümölcslevek is a kínálat részei.

A rendelést az alábbi felületen kell leadni: https://forms.gle/PagcXaq9jLgBmczK6

A rendelés leadásának határideje: 2021. március 15. (Rendelésre csak az alábbi felületen van lehetőség, a határidő után pótrendelésre nincs mód.)

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelenleg kiszállításra sajnos nincs lehetőség.

A megrendelt termékek átvételére kizárólag személyesen van mód, melynek helyszíne:

1106 Budapest, Maglódi út 4/b, Tanbolt (Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium)

A tanbolt jelenleg nem üzemel, kizárólag a vásár idejére nyit ki.

Tanbolti átvétel időpontja:
A megrendelt termékeket 2021. március 25-én reggel 8 óra és délután 15 óra között személyesen vehetik át a Bercsényi tanboltjában (1106 Budapest, Maglódi út 4/B).

Fizetési módok: kizárólag készpénz

A megrendelt termékek kimérése az átvételkor történik.

Kérjük, hogy az átvétel során az aktuális járványügyi intézkedéseket és szabályokat mindenki tartsa be!