szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Ne habozz, módosíts sorrendet!

Ne habozz, módosíts sorrendet!

A jelentkezési határidő 2021.02.19-én lejárt. Március 23-24 között viszont még lehetőséged van módosítani a felvételi sorrendet! Dönthetsz arról, hogy a korábban választott középiskolák közül melyiket jelölöd meg elsőként. Válaszd a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum iskoláját!

Elengedhetetlen a véglegesítés előtt még egyszer átgondolni a megjelölt intézmények sorrendjét. Amennyiben figyelmetlenségből adódóan vagy információhiány miatt rosszul került kitöltésre a jelentkezés, egyszer még lehetőséged van változtatni a sorrenden. Más szakot és új intézményt már nem lehetséges választani, de a sorrendet még egyszer módosíthatod!

A jelentkezések módosítására a módosító időszakban, 2021.03.23-24-én lesz lehetőséged.

Ha valami miatt nem a Centrum iskolája került az első helyre, de a szíved mégiscsak iskoláink valamelyikébe húz, élj a lehetőséggel és jelezd osztályfőnöködnek sorrendmódosítási igényedet!

Válassz szakmát, válassz biztos jövőt! Iskoláinkban a következő évtizedek szakembereit képezzük.