szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook
Indul a 2021/2022-es tanév

Indul a 2021/2022-es tanév

A Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum iskoláiban megkezdődik a 2021/2022-es tanév.

Bízunk benne, hogy iskoláink közösségeinek jól telt a nyári szünet, és minden tanulónk, kollégánk számtalan feledhetetlen élménnyel gazdagodott az elmúlt időszakban. Az utazások, a kalandokkal teli nyári táborok, az izgalmas kirándulások, a családi nyaralások, a vízpart melletti kikapcsolódás, az ízletes fagylaltok főszezonja egy időre véget ért, s mától újra zajosak lesznek iskoláink udvarai, osztálytermei, tanműhelyei. A most kezdődő tanévhez is bölcsesség, hit, összefogás kell, és mindenek előtt magas színvonalú szakmai munka – beleértve oktatókat, tanulókat, az iskolák teljes közösségét. Ehhez kívánunk mindenkinek sok sikert!