szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Állattenyésztő és állategészségügyi technikus képzés

Szereted az állatokat, és komolyan foglalkoznál is velük a későbbi munkád során?
 
Ha igen, akkor Állattenyésztő és állategészségügyi technikus képzésünket Neked találták ki! 
 
A képzésbe való becsatlakozás feltétele: mezőgazdasági ismeretek tantárgyból érettségi vizsga letétele. A képzést tanulói jogviszonnyal vagy felnőttképzési jogviszonnyal esti tagozaton is lehetőséged van elvégezni.
 
Ez a szakember a gazdasági állatok elhelyezésével, felnevelésével, hizlalásával, szaporításával foglalkozik. Gondoskodik az állatok elhelyezéséről, megszervezi, elvégzi, illetve elvégezteti az állattenyésztési munkákat. Ellenőrzi, karbantartja, üzemelteti az állattenyésztés gépeit és az állattartó épületeket. Állategészségügyi ismereteinek birtokában gondoskodik az állatok szakszerű, higiénikus elhelyezéséről, felismeri a beteg állatokat. Munkája során szoros kapcsolatot tart az állatorvossal. Segédkezik a betegvizsgálat, betegellátás, szűrővizsgálatok, kórboncolás, sebészeti, szaporodásbiológiai, járványvédelmi, élelmiszerhigiéniai és egyes hatósági feladatok végrehajtásában, valamint állatjóléti, állathigiéniai, prevenciós feladatokat lát el.
 
ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZÉST MEGSZEREZHETED:
 
Szívesen töltenéd az időd az imént ismertetett tevékenységekkel? Akkor látogass el a www.vacimezo.hu oldalra, hogy még többet megtudj a képzésről, a képzési helyről!