szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Édességkészítő

🍭🍫🍡Légy édességkészítő!🍡🍫🍭

Élelmiszeripar ágazat 3️ éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Az édességkészítő az ember legkedvesebb élelmiszereit, az 🍬édességeket🍬 és a 🥨sós aprósüteményeket🥨 készíti. Neki köszönhetően élvezhetjük a csokoládék, a teasütemények, a kekszfélék, a drazsék, a bonbonok nyújtotta kellemes élményeket, és még sok-sok más termékük teszi élvezetesebbé mindennapjainkat. Az édességkészítő képes arra, hogy kézműves és ipari körülmények között is megfelelő édességeket készítsen.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

👌 kézügyesség
👅 ízérzékelés,
👥 együttműködés,
🥰 elkötelezettség.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• technológiai, illetve termelési számításokat végez;
• átveszi és előkészíti a gyártáshoz szükséges anyagokat;
• a munka megkezdése előtt ellenőrzi a gépeket, berendezéseket, eszközöket;
• kezeli a gépeket, berendezéseket;
• édesipari félkész és késztermékeket készít;
• a készterméket átadja a hűtő- vagy tároló raktárnak, illetve elvégzi a raktározást;
• a hatályos szabályozások szerint kezeli a képződő hulladékot;
• alapanyagot, készterméket vizsgál, illetve ellenőriz;
• gyártásközi vizsgálatokat végez.

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti az édességeket, szeretne igényes munkát kiadni a kezéből, aki elkötelezettséget érez a nemes nyersanyagokból készült termékek iránt.

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Édességkészítő tanulóink 🇩🇰 Dániában 🇩🇰 4️ hetes szakképző iskolai gyakorlaton vehetnek részt, ahol megtanulhatnak olyan helyi különlegességeket elkészíteni, mellyel színesítik itthoni tanulmányaikat. 🇩🇪 Akik német nyelvterületen szeretnének tapasztalatot szerezni, azokat Németországi vállalati gyakorlat várja Rostock városában. 🇩🇪

ISKOLÁINK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Pálóczi Horváth István Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.