szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Élelmiszeripari gépkezelő

👩‍🔧🥫👨‍🔧 Élelmiszeripari gépkezelő 👨‍🔧🥫👩‍🔧

Élelmiszeripar ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Az élelmiszeripar ma már elképzelhetetlen modern, korszerű gépek, gépsorok nélkül. A gépek váltják ki vagy könnyítik meg az élelmiszerek előállításánál a nehéz, fizikai munkát. A jól beállított, megfelelően karbantartott gépek vagy gépsorok gyorsítják a termékek gyártását, csökkentik az emberi hibákat.
A gépek megfelelő beállítása és gondos karbantartása elengedhetetlen a megbízható működésükhöz. Az élelmiszeripari gépkezelő nem csak a gépek beállításához és karbantartásához ért, de tanulmányai során megismeri az élelmiszeripari szakágazatokat, technológiákat is. Ezáltal tudásával az élelmiszeripar összes szakágazatában keresett és megbecsült szakemberré válhat.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

🥰 megbízhatóság,
👌 kézügyesség,
🗣 jó kommunikációs képesség,
👥 együttműködés,
🤓 logikus gondolkodás.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• felismeri a jellemző élelmiszeripari műveleteket és azok gépeit;
• ellenőrzi a gépegységek működését;
• elvégzi a gépek és berendezések alapvető karbantartási feladatait;
• együttműködik a gépek vagy berendezések szakszervizeivel;
• felméri a javításhoz szükséges alkatrészeket, anyagokat;
• szét- és összeszereli a gépet, berendezést;
• felismeri az élelmiszeriparban alkalmazott vezérlési és szabályozási körök működését;
• használja a gépészeti szabványokat;
• pneumatikai és hidraulikai berendezéseket kezel és üzemszerűen működtet.

Ajánlott minden fiatal számára, aki műszaki érdeklődésű🔧🔩⚙️, szeret gépekkel foglalkozni és kíváncsi az élelmiszerek előállítására🧀🍖.

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

Azon diákjaink, akik külföldi környezetben szeretnék megmérettetni magukat, lehetőségük van Erasmus szakmai gyakorlaton részt venni, modern környezetben megtapasztalni nagy élelmiszeripari üzemek működését, többek között 🇩🇰Dániában🇩🇰.

ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.