Élelmiszerlánc-biztonsági ismeretek
Élelmiszerlánc-biztonsági ismeretek
Az élelmiszeriparban dolgozol, vagy tudatos vásárlóként érdekel az élelmiszer-biztonság? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszerbiztonsági alapfogalmakkal, az élelmiszerbiztonság jogi szabályozásával, illetve a legújabb jogszabályi előírásokkal. Bepillantást nyerhetsz az élelmiszer ellenőrzés rendszerébe, megismerheted az élelmiszerek feldolgozásának, fogalmazásának legfontosabb higiéniai feltételeit.
A képzés során oktatott főbb témakörök:
- FAO/WHO és az élelmiszerbiztonság.
- Az EU élelmiszerpolitikája. Hazai szervezetek. Élelmiszerjogi szabályozás.
- Élelmiszereredetű megbetegedések. Az élelmiszerbiztonságot veszélyeztető tényezők csoportosítása.
- Minőségirányítási rendszerek.
- Üzemi higiénia elemei, személyi higiénia elemei. Az élelmiszerkereskedelem felügyelete. Nyomonkövethetőség az élelmiszerláncolatban.
A képzés tervezett indulása:
2022. január 22-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom.
Részvételi díj: 12000 Ft/fő
Minimum létszám: 10 fő
Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B
Jelentkezés: E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362