szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Erjedés- és üdítőital-ipari termékkészítő

🥤🍺 Légy erjedés- és üditőital-ipari termékkészítő! 🍺🥤

Élelmiszeripar ágazat 3 éves képzése, amely szakképzettség megszerzésével zárul.

Ezzel a szakmával rendelkező szakember az összetett ismereteinek köszönhetően keresett munkaerővé válhat. Ide tartozik az üdítőital gyártás, a sörgyártás 🍺, a pálinkagyártás 🍸 és a szikvízgyártás 💧 is. Az erjedésipar elsőre ismeretlennek tűnhet, de termékeit napi szinten fogyaszthatjuk. Erjedésen alapul a szesz, az ecet és az élesztő gyártása is. Emellett a szeszes italokat is az erjedésipari szakemberek készítik.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

😊 megbízhatóság,
👣 állóképesség,
🌈 színlátás,
👅 ízérzékelés,
👥 csapatmunka.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• élelmiszerbiztonsági és üzembiztonsági feladatokat lát el;
• vállalkozást indít, működtet, termékeket értékesít;
• alkalmazza a jövedéki termékekre vonatkozó törvény szabályait;
• alapanyag átvételt, minősítést és előkészítést végez;
• szikvizet, üdítőitalt, ásványvizet gyárt;
• malátát és sört gyárt;
• gyümölcspálinkát és szeszt gyárt;
• szeszesitalt gyárt;
• keményítőt és keményítő hidrolizátumot gyárt;
• sütőélesztőt gyárt;
• ecetet gyárt.

Ajánlott azoknak a fiataloknak, akik érdeklődnek az üdítőitalok gyártása, az alkohol tartalmú italok készítése, az erjedéskor lejátszódó ,,titkos” folyamatok és azok irányítása iránt.

NEMZETKÖZI LEHETŐSÉGEK

A szakmát választó diákoknak 🇪🇪Észtországban🇪🇪 van lehetőségük bővíteni tanulmányaikat.

ISKOLÁNK, AHOL A KÉPZETTSÉGET MEGSZEREZHETED:

Közép-magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.