szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Felnőttképzés

A szakképzés és felnőttképzés megújítása egy olyan gazdasági-társadalmi igény, amelyre a Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum és iskolái hatékony választ kívánnak nyújtani most és a jövőben egyaránt.

Tesszük mindezt olyan proaktív szervezetként, ahol a résztvevői és a partneri igények figyelembevételével fejlesztjük képzési programjainkat, oktatóink részére folyamatos képzést és fejlődést biztosítunk, képzési helyszíneinket a jogszabályi változásoknak és a szakmai elvárásoknak megfelelően korszerűsítjük.

Felnőttképzésünk átfogó stratégiájából adódóan jelen vagyunk a szakmai képzések területén (részszakmára felkészítő szakmai oktatások és szakmai képesítés megszerzésére felkészítő szakmai képzések), de rövid idejű, a munkaerőpiac szempontjából rugalmas képzési tartalommal is kínálunk kompetenciafejlesztő programokat az érdeklődők számára.

Három iskolánkban működik autósiskola, amelyekben T kategóriás járművezetői engedély megszerzésére készítenek fel kollégáink.

A Nógrád Megyei Kormányhivatal támogatásával megvalósuló képzéseink új lehetőséget teremtenek a hátrányos helyzetű felnőttképzési célcsoportok számára. Lásd: Támogatott képzéseink

A Pest Megyei Kormányhivatalnál nyilvántartási számmal (B/2020/006362) és engedélyszámmal (E-000052/2013) is rendelkezünk.

 

 

Felnőttképzésekkel kapcsolatban keresse bizalommal kollégánkat:


Ács Anikó
felnőttképzési referens
E-mail: acs.aniko[kukac]kmaszc.hu
Közép-magyarországi Agrárszakképzési Centrum
1062 Budapest, Andrássy út 63-65., Hungary