szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Gyümölcsös a házikertben

Kertből az asztalra!

Kertből szedhet friss, nagy biológiai értékű gyümölcsöt családi asztalára. Tudta, hogy törpe gyümölcsfákon akár a balkonjáról is szüretelhet? Kertje nem csak díszkert, hanem haszonkert is, ami nagyon hasznos, főleg ha otthonából kénytelen munkahelyet varázsolni. A legtöbb ember még csak nem is ismeri egy érett szilva ízét, ezért inkább azt mondja, hogy nem szereti. Miért? Mert a kereskedelmi hálózatba kerülő gyümölcsök zöme optimális érettség előtt szüretelt a szállíthatóság és polcállóság miatt. Jöjjön el és sajátítsa el a képességet, hogyan neveljen ízletes gyümölcsöket otthonában – kertben vagy növényedényben! Higgye el, egy gyümölcssövény nem foglal több helyet, mint egy lugasra futtatott kúszónövény.

A képzés tervezett indulása: 2021. május 22-től szombati napokon (5 alkalommal), 8 óra/alkalom.

Részvételi díj: 65.000 Ft/fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium, 1149 Budapest, Mogyoródi út 56-60. (bejárat a Kövér Lajos utcai kapunál)

Kollégáink a tanfolyam@vmszki.hu e-mail címen várják a jelentkezéseket a képzés nevének megjelölésével („Sziklakertépítés dióhéjban”). Az e-mail tartalmazza a jelentkező teljes nevét, telefonszámát és e-mail címét!

További információ:

+36 20 362 6063

Közép-magyarországi ASzC Varga Márton Kertészeti és Földmérési Technikum és Kollégium weboldala

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362