szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

HACCP rendszer kiépítés és üzemeltetés

HACCP rendszer kiépítés és üzemeltetés

Az élelmiszeriparban a HACCP rendszer üzemeltetésével foglalkozol? Esetleg szeretnél az élelmiszeripari üzemed számára HACCP rendszert kiépíteni, a rendszert felülvizsgálni, bővíteni? A HACCP rendszer kiépítésével és működtetésével foglalkozó tanfolyamunkon megismerkedhetsz a HACCP rendszer felépítésével, működésével, a főbb jogszabályi előírásaival. Megismerheted a Jó Gyártási Gyakorlat (GMP) és Jó Higiéniai Gyakorlat (GHP) jelentőségét, a HACCP rendszer működtetésével kapcsolatos dokumentációk szakszerű vezetését.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Codex iránymutatás alkalmazása a HACCP rendszer kialakításában, definíciók
  • Jó higiéniai gyakorlat és Jó gyártási gyakorlat szerepe a HACCP-ben
  • HACCP alapelvek
  • HACCP rendszer kialakítása (folyamatábra készítés, PRP-k és szabályozó intézkedések kialakítása, veszélyek értékelése, döntési fa használata, CCP-k és oPRP-k felügyeleti, javító és helyesbítő tevékenységei, validálás és verifikálás módszerei)
  • HACCP dokumentáció elemei
  • Termékcsalás és termékvédelem az élelmiszeriparban


A képzés tervezett indulása:
január 8-tól szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés:  E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362