szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kerttervezés alapjai

Kerttervezés alapjai

A tanfolyamunkat bátran ajánljuk azoknak, akik már szolgáltatás jelleggel építenek házikerteket, de szeretnének még több ötlettel, javaslattal segíteni a megrendelőiknek. Néhány alkalom alatt felkészítünk minden olyan tervezési kihívásra, ami egy általános, vagy akár egy nagyon szokatlan kert kialakítása során felmerülhet. Segítségünkkel elkészíthetsz egy teljes kertépítészeti tervdokumentációt a felméréssel kezdve, a növény kiültetési ötleteken keresztül, a részletterveken át, egészen a számítógépes látványtervekig. A képzést azok is élvezni fogják, akik nem szolgáltatók, de elszánták magukat arra, hogy a saját lakó-környezetüket átalakítják. Néhány hónap alatt kiderül, hogyan érdemes át-, vagy megépíteni a saját kertedet, a családod kertjét. Szeretettel várunk!

Kezdés időpontja: 2022. tavasz

A tanfolyam díja: (15 fő esetén) 137.000 Ft/fő