szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kommunikáció

A nemzetközi kommunikációs terv esetében a legfontosabb kérdésekre, hogy mit mikor hogyan kinek és milyen formában kívánunk terjeszteni fontos volt meghatározni.

A terjesztés és a mobilitások időtartama alatti disszeminálás fontos szempontokat képvisel, hiszen a nemzetköziesítés és a résztvevők motiválása, a célcsoportok elérése kulcskérdés a projekt sikeressége szempontjából.

Ennek alapján meghatároztuk azokat a célcsoportokat és érintetteket, akiknek az elért eredményeket terjeszteni kívánjuk és ezt milyen formában kívánjuk megtenni. Fontos ismét megjegyezni azt, hogy a projektet 11 tagintézményre készítjük, melynek összehangolt tervezése a projektek egyik legfontosabb eleme.

 

DISSZEMINÁCIÓS TERV