szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Konzervgyártó részszakma

Konzervgyártó résszakma

Szívesen megismerkednél a tartósítóipari termékek csoportjaival? Szeretnéd elsajátítani a lekvárok, gyümölcsitalok, szószok, mártások, savanyított termékek előállításának műveleteit? Neked ajánljuk a konzervgyártó résszakma képzésünket! A Képzésünk alatt megismerkedhetsz az alapanyagok és egyéb gyártási anyagok átvételének, tárolásának, kezelésének előírásaival, műveleteivel. Megismerheted a lekvárok, zöldség és gyümölcslevek, mártások gyártástechnológiai műveleteit. Elsajátíthatod a savanyúságok, savanyított zöldségek előállításának lépéseit. Első képből tapasztalhatod meg, hogyan készül a ketchup! Megismerkedhetsz a termékgyártás során alkalmazott gépek és berendezések üzemeltetésének lehetőségeivel, szabályaival, illetve az élelmiszeriparban alkalmazott élelmiszerbiztonsági és higiénia előírásokkal. Tapasztalatokat szerezhetsz, hogyan működik egy tartósító üzem a mindennapokban.