szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sörgyártó részszakma

Sörgyártó részszakma

Szeretnél megismerkedni a sörgyártás technológiájának szépségeivel, lehetőségeivel? Érdekel a kisüzemi tradícionális sörfőzés? Szívesen megismerkednél a legújabb sörfőzési technológiákkal?  Neked ajánljuk a sörgyártó résszakma képzésünket! Képzésünk során megtapasztalhatod, hogy minként működik egy kisüzemi sörfőzde! Megismerheted különböző típusú söröket, a sörgyártás során alkalmazott alap és egyéb gyártástechnológiai anyagokat és azok előkészítésének eljárásait. Elsajátíthatod a különféle sörök gyártástechnológiai műveleteit, a sörlé hűtésének, erjesztésének, technológiai, higiéniai előírásait.  Megismerheted a sörgyártás során alkalmazott gépek és berendezések üzemeltetésének lehetőségeit, szabályait. Hatályos ismereteket szerezhetsz a sör jövedéki adójáról, a jövedéki ellenőrzésre vonatkozó szabályokról.