szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Sütő- és cukrászipari technikus képzés

🍨🥯🥞 Légy sütő- és cukrászipari technikus 🥨🥖🥐

A sütő- és cukrászipari technikus képesítéssel rendelkező szakember rendelkezik a pék🍞 és a cukrász🍮 szakma alapjainak ismereteivel is. Keresett szakma, hiszen a vállalkozásoknak is nagy szükségük van a sokrétű szakmai tudással rendelkező szakemberekre. A technikus képesítés birtokában jó áttekintőképességgel, irányítóképességgel és az ehhez szükséges magasabb szintű szakmai tudással kell rendelkezni.

KÉPZÉSI FORMA:

A képzést nappali tagozaton, tanulói jogviszonnyal (25 éves korig) végezheted el.

KOMPETENCIAELVÁRÁS:

👌 kézügyesség,
🌈 színlátás,
👅 ízérzékelés,
👥 csapatmunka, együttműködés.

A SZAKKÉPZETTSÉGGEL RENDELKEZŐ:

• cukrásztechnológiai alapműveleteket végez;
• sütőipari és cukrászati késztermékeket készít;
• diétás és különleges táplálkozási igényű termékeket készít;
• sütőipari és cukrászati termékeket minősít;
• sütőipari és cukrásztechnológiai alapműveleteket végez;
• péktermékeket készít;
• termeléstervezési és szervezési feladatokat végez;
• minőségbiztosítási dokumentumokat vezet;
• minőségbiztosítási ellenőrzéseket végez;
• gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat végez, a késztermékeket ellenőrzi és minősíti;
• technológiai berendezéseket, gépeket beállít, üzemeltet;
• a termékgyártás víz- és energiagazdálkodását megszervezi;
• részt vesz a személyi és az üzemi technológiai higiénia ellenőrzésében;
• a melléktermékeket, hulladékokat kezeli, esetleg hasznosítja.

Ajánlott minden fiatal számára, aki szereti a szervezést, a gépeket, az édességeket, akiket érdekel a süteménykészítés, a kenyérfélék és a péksütemények előállítása. Azoknak is ajánlott, akik szakirányú felsőfokú végzettséget szeretnének szerezni.

 

ISKOLÁINK, AHOL A FENT MEGJELÖLT KÉPZÉSI FORMÁBAN MEGSZEREZHETED A KÉPZETTSÉGET:

Közép-magyarországi ASzC Pesti Barnabás Élelmiszeripari Technikum és Szakképző Iskola (BUDAPEST)

TOVÁBBI ISKOLÁNK, AHOL MEGSZEREZHETED A KÉPZETTSÉGET:

Közép-magyarországi ASzC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (NAGYKŐRÖS)

KÉPEK A KÉPZÉSRŐL:

Forrás: Innovatív Képzéstámogató Központ Zrt.