szechenyi
  • +36 1 413 3710
  • kmaszc@kmaszc.hu
  • Budapest, Andrássy út 63-65. I Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

A Határtalanul! program keretében a Pesti Barnabás iskola 3️⃣3️⃣ tanulója és 3️⃣ oktatója utazott ⏰2022.05.24-28. között Erdélybe. Az "Őseink nyomában - kutatás a múltban" című pályázat szerint az 5 nap alatt számos történelmi helyszínt látogattak meg.
1️⃣. nap: Budapest – Déva
2️⃣. nap: Déva, Gyulafehérvár, Déva
3️⃣. nap: Nagyszeben, Medgyes, Segesvár
4️⃣. nap: Segesvár, Brassó
5️⃣. nap: Brassó, Budapest
🚍A kiutazás nagyban fejlesztette a diákok kulturális ismereteit, számos újdonságot tanulhattak és rengeteg élményben lehetett részük.
A pályázatban a 🏫Téglás Gábor Elméleti Líceummal működtünk együtt, akikkel a résztvevők közös programokat valósíthattak meg.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Üzemi higiéniai ismeretek

Üzemi higiéniai ismeretek

Az élelmiszeriparban dolgozol és szeretnéd ismereteidet bővíteni az üzemi higiénia területén? Tanfolyamunkon megismerkedhetsz az élelmiszeripari üzemek felépítésével, az élelmiszerfeldolgozás és élelmiszer értékesítés higiéniai előírásaival, a hűtési lánc és a személyi higiénia jelentőségével. Megismerheted az élelmiszer feldolgozás higiéniailag kritikus műveleteit.

A képzés során oktatott főbb témakörök:

  • Üzem telepítése. Épületek helyiségek kialakítása. A hűtési lánc fenntartásának tárgyi feltételei. Személyi higiénia. Tisztítás, fertőtlenítés.
  • A húsipar higiéniája. Baromfifeldolgozás higiéniája. Tejipar higiéniája.
  • Hűtőipar és konzervgyártás higiéniája. A gabona- és sütőipar higiéniája. Cukoripar és édesipar higiéniája. Bor- sör-, szesz-, üdítőital gyártás higiéniája.


A képzés tervezett indulása: 

2022. január 29-től szombati napokon ( 3 alkalommal), 5 óra/alkalom

Részvételi díj: 12000 Ft/fő

Minimum létszám: 10 fő

Képzési helyszín: Közép-Magyarországi ASzC Bercsényi Miklós Élelmiszeripari-Környezetvédelmi Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, 1106 Budapest, Maglódi út 4/B

Jelentkezés:  E-mail: tanfolyam.bercsenyi[kukac]kmaszc.hu

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/006362